WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR PIZZA GEKKIES!
Wij zoeken leergierige mensen voor De Pizzamobiel en Bakboot Buiten Verwachting.

Op zoek naar avontuur, een tof team en zin om nieuwe skills aan te leren? Dan ben je bij ons aan het goede, mobiele, adres!

Wie ben ik?  

“Ik ben Jaime Weststrate, sinds 2019 eigenaar van De Pizzamobiel. Ik heb een enorme passie voor koken en mensen, en het viel me op dat er maar weinig ECHTE pizza’s te vinden zijn in Brabant. Dus ging ik ze zelf maken! Een jaar en vele experimenten later, kocht ik een oven op een aanhangwagen en De Pizzamobiel werd geboren!”


Pizza plannen in 2021

In de lente en zomer van 2021 trekken we er weer op uit met onze mobiele houtoven en catering bus. Dagelijks wisselen we van plek, maar wekelijks komen we terug op een vaste plek voor onze vaste klanten. Want wij houden van sfeer en connectie! Ook kunnen evenementen een onderdeel worden van de mozzarella route in Tilburg en omgeving.

Eind juni zal ook Bakboot Buiten Verwachting te water gaan. Een prachtige Rietaak waarmee we de Biesbosch gaan bevaren, vanuit de haven van Drimmelen. Vanaf het water zullen we midden in de natuur pizza’s en drankjes aanbieden aan voorbij varende bootjes.


Groei je mee met ons bedrijf?

Word jij al warm bij de gedachten dat je de lekkerste pizza’s van Brabant bakt? Wij leren jou graag de kneepjes van het vak! We vormen meerdere teams die actief zullen zijn rond en tijdens de zomer. Daarvoor zoeken we vaste en flexibele krachten. Met name voor de Bakboot zullen we in de loop der tijd bepalen of er verschillende rollen in het team worden aangewezen. Voor vaste krachten zullen we gemiddeld 4 dagen in de week werk hebben.*


Ben jij wie we zoeken?

We zoeken een open mind, met een hartelijke houding naar klanten. Je bent bereid om hard te werken en te doen wat nodig is om het team als geheel vooruit te helpen. Je bent leergierig en wordt enthousiast van heerlijke pizza’s bereiden!   


Solliciteren?

Wij doen alles net een beetje anders. En om te bepalen of dit iets voor jou is, willen we jou een echte kans geven. Daarom organiseren we een dag waarin we samen met sollicitanten gaan kneden, bereiden en bakken! 


Meld je aan via:
werkenbij@depizzamobiel.nl

 

Graag tot snel!

*mogelijk draait de Pizzamobiel ook na het zomerseizoen door in aangepaste vorm.